Thuis

Ningbo Walkingworld Leisure Products Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Onze fabriek genoemd werd de VRIJE TIJDSproducten van NINGHAI HUATIAN gevestigd in 2002. De fabriek heeft een grote doorbraak op het gebied van technisch materiaal, personeel en productieschaal gemaakt. Nu heeft het een installatiegebied van meer dan 35000 vierkante meters en bijna 300 werknemers, met inbegrip van 40 beheerspersoneel en 10 technici boven middelgrote en hogere niveaus. De fabriek vervaardigt het kamperen stoelen, sunbeds, paraplu's en hoofdzakelijk meubilairreeksen, evenals andere vrije tijdsproducten. Wij gingen BSCI-controle in het jaar van 2006 over, en meer dan 30 stijlen worden verklaard. Wij voorzien altijd hoogte - kwaliteitsproducten van zeer concurrerende prijs.

 

De handelsmaatschappij genoemd „van de de Wereldvrije tijd van Ningbo Lopend de Productenco., Ltd, werd“ opgericht in 2015. Wij zijn hoofdzakelijk bezig geweest met openluchtvrije tijdsproducten, zoals paraplu's, lijst en stoelreeksen, het kamperen stoelen, strandbedden, enz. De producten worden uitgevoerd naar Europa en de Verenigde Staten. Wij zijn doel om redelijke, modieuze punten te ontwikkelen en een plezierige, ontspannende het kamperen ervaring te verstrekken aan de klanten.  „Ningbo-het Lopen de Wereld“ is een professionele van de van de buitenlandse handelsbedrijf, invoer en uitvoer handel voor binnenlandse en buitenlandse handel. Onze zaken begonnen in 2015 met het geregistreerde kapitaal van 1 formeel miljoen en meer dan 20 werknemers. En wij hebben professioneel verkoopteam, dat een creatief bedrijf is.

 

Welkom om onze fabriek te bezoeken en het werk te leiden, zullen wij beste proberen om u te verstrekken de beste dienst en de hoogte - kwaliteitsproducten.

 

 

 

 

China Ningbo Walkingworld Leisure Products Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Onze Bedrijfgeschiedenis

 

in 2002, werd Onze volledig-bezeten fabriek Huatian gevestigd.

In 2006, gingen wij BSCI-controle en ISO9000 over.

In 2012, bereikte de omzet 100 miljoen.

In 2015, vergroot het Nieuwe die merk " het LOPEN WERELD“ wordt gevestigd voor de markt.

China Ningbo Walkingworld Leisure Products Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ningbo Walkingworld Leisure Products Co.,Ltd Ningbo Walkingworld Leisure Products Co.,Ltd Ningbo Walkingworld Leisure Products Co.,Ltd Ningbo Walkingworld Leisure Products Co.,Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Lopende Wereld

Aantal werknemers : 10~100

Jaarlijkse omzet : 200000-3000000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Ningbo Walkingworld Leisure Products Co.,Ltd Certificaten